!
!
p5048285 (2)

Hoofdstellen

!

Hoofdstel gec Rich Tan BONN

Chique leren hoofdstel gevoerd met gecombineerde neusriem. Het hoofdstel is gemaakt van super zacht Rich tan leer met contrasterende wit sierstiksel en strass-steentjes op het frontdeel.

Het hoofdstel heeft een ergonomische kopstuk voor een betere pasvorm.

En word geleverd met een bijpassende supergrip teugel.

De gespen zijn van RVS. Kleur: zwart.

DHH Dutch Bridle Utah

Bijzonder hoofdstel welke uitgevoerd is in croco lakleer met een padding van lamsleer in de kleur off-white. In de wave frontriem zitten zwarte en melkkleurige swarovski elements. De anatomische vorm van het kopstuk zorgt voor een betere pasvorm en minder druk achter de oren.

 

 

DHH Dutch Bridle New York

Mooi basic hoofdstel met alle moderne features, zoals het anatomische kopstuk, softleder onderlegd, verbeterde pasvorm etc. 4 cm brede aansnoerneusriem en een wave frontriem met zwart/witte swarovski elements.

DHH Dutch Bridle Colorado

Gaaf hoofdstel in de kleuren zwart lak leer en turquoise. De neusriem is 3 cm breed bij de pony maat ( shetland maat is de neusriem 2,5 cm breed ) en heeft een wave frontriem.

DHH Dutch Bridle Idaho

Bijzonder in de collectie is dit anatomische antraciet onderlegde hoofdstel gemaakt van een top kwaliteit lakleer en in de wave frontriem voorzien van zwarte en grijze swarovski elements.

DHH Dutch Bridle Florida

Bijzonder mooi hoofdstel uitgevoerd met een anatomisch kopstuk. De neusriem is 4 cm breed. Onderlegd in de kleur fuchsia in combinatie met 2 rijen swarovski elements in front en neusriem maakt dit een hoofdstel wat gezien mag worden!!

Busse Neusriem Engels gecombineerd

Gecombineerd-Hannoveraanse neusriem met kinketting riem
Kinband leer, aan beide zijden in lengte verstelbaar.

( exclusief hoofdstel, alleen losse neusriem )

RP Hoofdstel gec Rich Tan KASSEL

Soepel leren hoofdstel gecombineerd met neusriem. Het kopstuk, frontdeel en neusriem zijn gevoerd.

Het hoofdstel heeft RVS gespen.

RP Hoofdstel Mex Rich Tan KOBLENZ

 

Springhoofdstel uitgevoerd met een Mexicaanse neusriem zacht leer. Het hoofdstel heeft zilverkleurige studs op het frontdeel en op de neusriem en tevens voorzien van een soft padded kopstuk met sierstiksels en RVS gespen. Het hoofdstel wordt geleverd met een bijpassende supergrip teugel. Kleur zwart.

RP Hoofdstel Mex Rich Tan ESSEN

Springhoofdstel uitgevoerd met een Mexicaanse neusriem in zacht leer. Het hoofdstel heeft een soft padded kopstuk en een schapenbondje bij de neusriem. Het hoofdstel is afgewerkt met sierstiksels en RVS gespen. Het hoofdstel wordt geleverd met een bijpassende supergrip teugel.

Hoofdstel RP gecombineerde neusriem

Lederen hoofdstel met gecombineerde neusriem. Gevoerd en voorzien van RVS gespen. Inclusief webband teugel.

Ekkia RIDING WORLD "Clincher fin" hoofdstel met gecombineerde neusriem

Van buffel leer. Het kopstuk en de neusriem zijn gevoerd met spoepel gevuld leer. Dunne 70mm frontriem versierd met clinchers. Gecombineerde neusriem met verwijderbaar sperriempje. Messing clinchers en gespen voor het havana model en vernikkeld messing voor het zwarte model.
Type teugels:
Rubber teugels met grote noppen, 19 mm breed

Ekkia Riding World "Clincher Fin" hoofdstel met mexicaanse neusriem

Van 7mm dun buffel leer. Frontriem, kopstuk en neusriem zijn gevoerd met soepel gevuld leer. Decoratieve clinchers op de frontriem en op het bovenste gedeelte van de neusriem. Messing clinchers en gespen op het havanna model en vernikkelde op het zwarte.
Mexicaanse neusriem met echt ingenaaid schapenvacht.
Roestvrij stalen gespen.
Type teugels: rubber, 19mm met grote noppen

Busse hoofdstel Twinkel

Hoofdstel goede kwaliteit leer, onderlegde neusriem, frontriem met veelkleurige steentjes.

Harry's Horse hoofdstel Montreux

Zacht lederen hoofdstel met ingelegde AB/ rainbow kristallen bedekt met een plastic laag in een zacht onderlegde front-en neusriem. met gevormde U-frontriem en lak neusriem. Uitgevoerd met RVS gespen, blinde ( Saumur-)sluitingen aan bakstukken en webband teugels.

HB Hoofdstel Sjanghai

Luxe hoofdstel met gevoerd kopstuk, brede zacht gevoerde neusriem, uitgevoerd met s.s. fournituren en blinde sluitingen. Frontriem versierd met swarovski glitters.

HB Hoofdstel Trinidad

Luxe hoofdstek met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk.  Frontriem is gemaakt van een dubbele boog en in zijn geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem is zacht onderlegd.

HB Hoofdstel Tripoli shine zwart/wit

Luxe hoofdstel met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk. Frontriem is rond gemaakt en geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem is gemaakt van lakleder en wit zacht onderlegd.

HB Hoofdstel Dubai shine zwart/zwart

Luxe hoofdstek met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk.  Frontriem is rond gemaakt en geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem van lakleder en zacht onderlegd.

DHH hoofdstel wonderful

Luxe hoofdstel gemaakt van softleer met zacht onderlegde neusriem.

Rondgenaaide bakstukken te verstellen achter de oren welke met een zacht kussentje bijeen gehouden worden.

Bakstukken met blinde sluiting.

Blingsteentjes op de frontriem en 2 randjes op de neusriem.

Hoofdstel is incl. antislip teugel