!
!
hoofdstellen
Hoofdstellen
!

RP Hoofdstel gec Rich Tan KASSEL

Soepel leren hoofdstel gecombineerd met neusriem. Het kopstuk, frontdeel en neusriem zijn gevoerd.

Het hoofdstel heeft RVS gespen.

RP Hoofdstel Mex Rich Tan KOBLENZ

 

Springhoofdstel uitgevoerd met een Mexicaanse neusriem zacht leer. Het hoofdstel heeft zilverkleurige studs op het frontdeel en op de neusriem en tevens voorzien van een soft padded kopstuk met sierstiksels en RVS gespen. Het hoofdstel wordt geleverd met een bijpassende supergrip teugel. Kleur zwart.

RP Hoofdstel Mex Rich Tan ESSEN

Springhoofdstel uitgevoerd met een Mexicaanse neusriem in zacht leer. Het hoofdstel heeft een soft padded kopstuk en een schapenbondje bij de neusriem. Het hoofdstel is afgewerkt met sierstiksels en RVS gespen. Het hoofdstel wordt geleverd met een bijpassende supergrip teugel.

Hoofdstel RP gecombineerde neusriem

Lederen hoofdstel met gecombineerde neusriem. Gevoerd en voorzien van RVS gespen. Inclusief webband teugel.

Ekkia RIDING WORLD "Clincher fin" hoofdstel met gecombineerde neusriem

Van buffel leer. Het kopstuk en de neusriem zijn gevoerd met spoepel gevuld leer. Dunne 70mm frontriem versierd met clinchers. Gecombineerde neusriem met verwijderbaar sperriempje. Messing clinchers en gespen voor het havana model en vernikkeld messing voor het zwarte model.
Type teugels:
Rubber teugels met grote noppen, 19 mm breed

Ekkia Riding World "Clincher Fin" hoofdstel met mexicaanse neusriem

Van 7mm dun buffel leer. Frontriem, kopstuk en neusriem zijn gevoerd met soepel gevuld leer. Decoratieve clinchers op de frontriem en op het bovenste gedeelte van de neusriem. Messing clinchers en gespen op het havanna model en vernikkelde op het zwarte.
Mexicaanse neusriem met echt ingenaaid schapenvacht.
Roestvrij stalen gespen.
Type teugels: rubber, 19mm met grote noppen

Busse hoofdstel Twinkel

Hoofdstel goede kwaliteit leer, onderlegde neusriem, frontriem met veelkleurige steentjes.

Rider Pro hoofdstel York

Hoofdstel met steentjes in de frontriem.

Harry's Horse hoofdstel Infinity

Luxe hoofdstel met gecombineerde aansnoerneusriem. Door het unieke design ligt de neusriem op het kopstuk, waardoor het kopstuk zacht aanvoelt. Met zeer bijzondere "gevlochten" frontriem. De neusriem is ong. 3.5cm breed (incl. padding) en afgewerkt met piping in hetzelfde materiaal als de frontirem. Inclusief webband teugels.

Harry's Horse hoofdstel Montreux

Zacht lederen hoofdstel met ingelegde AB/ rainbow kristallen bedekt met een plastic laag in een zacht onderlegde front-en neusriem. met gevormde U-frontriem en lak neusriem. Uitgevoerd met RVS gespen, blinde ( Saumur-)sluitingen aan bakstukken en webband teugels.

HB Hoofdstel Sjanghai

Luxe hoofdstel met gevoerd kopstuk, brede zacht gevoerde neusriem, uitgevoerd met s.s. fournituren en blinde sluitingen. Frontriem versierd met swarovski glitters.

HB Hoofdstel Trinidad

Luxe hoofdstek met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk.  Frontriem is gemaakt van een dubbele boog en in zijn geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem is zacht onderlegd.

HB Hoofdstel Tripoli shine zwart/wit

Luxe hoofdstel met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk. Frontriem is rond gemaakt en geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem is gemaakt van lakleder en wit zacht onderlegd.

HB Hoofdstel Dubai shine zwart/zwart

Luxe hoofdstek met s.s. fournituren en gevoerd kopstuk.  Frontriem is rond gemaakt en geheel versierd met siersteentjes. De brede aansnoer neusriem van lakleder en zacht onderlegd.

DHH hoofdstel wonderful

Luxe hoofdstel gemaakt van softleer met zacht onderlegde neusriem.

Rondgenaaide bakstukken te verstellen achter de oren welke met een zacht kussentje bijeen gehouden worden.

Bakstukken met blinde sluiting.

Blingsteentjes op de frontriem en 2 randjes op de neusriem.

Hoofdstel is incl. antislip teugel

Premiere hoofdstel Poitiers

Symmetrisch hoofdstel met een anatomisch gevormd, zacht gevoerd kopstuk dat teruggesneden is bij de oren voor extra vrijheid. Het zacht gevoerde, rechte frondeel heeft een ingelegde goudkleurige ketting met witte imitatie diamanten. De 2-rings Mexicaanse neusriem is zacht gevoerd en voorzien van een synthetisch bont neusdeel in dezelfde kleur als het hoofdstel. De bovenste delen van de neusriem zijn met dezelfde goudkleurige ketting met witte imitatie diamanten ingelegd. Het hoofdstel is voorzien van messingkleurige fournituren. Het hoofdstel wordt geleverd met een antislip teugel. Deze linnen teugel is omwikkeld met rubber voor extra grip. De teugel is voorzien van lederen hand- en teugelstops.

Premiere hoofdstel Ajaccio Shet

Symmetrisch hoofdstel met een anatomisch gevormd, zacht gevoerd kopstuk dat teruggesneden is bij de oren voor extra vrijheid. Het licht gebogen frondeel heeft een zilverkleurige ketting met drie rijen imitatie diamanten en is onderlegd met zacht leder. De gecombineerde laklederen neusriem is rond gebombeerd en zacht gevoerd. Het hoofdstel is voorzien van roestvrijstalen fournituren. De bijgeleverde linnen teugel heeft hand- en teugelstops.

Zwart, wit onderlegd.

Premiere hoofdstel Antibes shet

Symmetrisch hoofdstel met een anatomisch gevormd, zacht gevoerd kopstuk dat teruggesneden is bij de oren voor extra vrijheid. Het rechte frondeel heeft een ketting met drie rijen blauwe imitatie diamanten en is onderlegd met zacht leder. De gecombineerde lederen neusriem is rond gebombeerd en zacht gevoerd. Het hoofdstel is voorzien van roestvrijstalen fournituren. De bijgeleverde linnen teugel heeft hand- en teugelstops.

Ekkia Apollo hoofdstel

Voorzien van Hannoverse neusriem. Buffelleder.

Horka hoofdstel Luca

Hoofdstel met Swarovski frontriem, gecombineerde neusriem en zilverkleurige fournituren.